Kukonnotkon leirikeskus
Juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Juhlat, kurssit, leirit ja tilaisuudet Kukonnotkon leirikeskuksessa

Kukonnotkon leirikeskus tarjoaa upeat tilat sekä laadukkaat ruokapalvelut lasten leireistä, kursseista, tapahtumista ja hyvinvointipäivistä erilaisiin juhlahetkiin. Esteetön leirikeskuksemme sijaitsee Syrjäkosken kylässä Heinolan pohjoispuolella.

Leirikeskuksen omistaa Vantaan kaupunki ja yrityksemme, JPS Palvelut Oy, huolehtii leirikeskuksen kaikista palveluista sekä alueen kunnossapidosta. Tilan vuokraus, majoitus- ja ruokapalvelut mahdollistavat vaivattoman tavan järjestää tapahtumat tai juhlat leirikeskuksen kauniissa luonnonläheisessä ympäristössä. Kysy lisää!

Palvelumme

Majoituspalvelut

Majoitustilat sijaitsevat kahdessa erillisessä majoitusrakennuksessa. Rakennuksista löytyvät wc:t, suihkut, takka ja oleskelutila. Toisessa majoitusrakennuksessa on myös sauna. Kesäkäytössä on lisäksi myös 13 majoitusmökkiä. Alueen majoituskapasiteetti on kesäkaudella (touko-lokakuu) 130 ja talvisin 40 henkilöä.

Ateria- ja juhlapalvelut

Toteutamme leirikeskuksen ateriatarjoilun kunkin asiakkaan tarpeen mukaisesti, myös erikoisruokavaliot huomioon ottaen. Meiltä voit tilata ruokapalvelut aamupalasta aina illalliseen saakka tai esim. päivätilaisuuksiin aamupalasta päivälliseen.

Tarjoamme laadukkaat catering ja juhlapalvelut Kukonnotkon leirikeskuksessa sekä asiakkaan omassa kohteessa järjestettäviin tilaisuuksiin. Lue lisää täällä.

Alueen aktiviteetit ja palvelut

Kukonnotkon leirikeskuksen alue tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja erilaiseen tekemiseen. Lue lisää omista osioista kota-alueesta sekä vuokrattavista saunoista ja takkatuvasta.

  • jalka-, kori- ja lentopallokenttä
  • luontopolku
  • kanootteja ja veneitä
  • pieni leikkipaikka lapsille
  • kolme saunaa
  • kota-alue kahdella laavulla
  • pieni katsomo rantasaunan läheisyydessä
  • grillialue mökkikylän keskellä
  • grilli kesäaikaan myös rantasaunalla
  • uimaranta

Vuokrattavat saunat ja takkatupa

Kukonnotkossa on varattavissa kolme erilaista saunaa. Majoitusrakennuksessa on esteetön sähkölämmitteinen saunatila pukuhuoneineen noin kymmenen hengen käyttöä varten. Puulämmitteinen ”uusi” esteetön rantasauna sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Ylä-Pajujärvestä.

Iso rantasauna takkatupineen tarjoaa puitteet pienimuotoisille tilaisuuksille. Sauna on puulämmitteinen ja sinne tulee lämmin vesi. Saunasta on mahdollista pulahtaa suoraan veteen hiekoitetulta rannalta tai laiturilta. Takkatupaa voi käyttää myös kurssien ja leirien ryhmätyötilana sekä kokouspaikkana. Saunomaan mahtuu kerrallaan 10 henkilöä.

Kota-alue laavuilla

Kukonnotkon leirikeskuksen luonnonläheinen ympäristö tarjoaa monipuoliset puitteet niin rentoon oleskeluun kuin aktiivisempaan menoon. Ylä-Pajujärven toisella puolella sijaitseva kota-alue upeine metsineen antaa loistavan mahdollisuuden unohtumattoman luontokokemuksen järjestämiseen.

Kodan tulisijan ympärille mahtuu kokoontumaan parikymmentä henkilöä. Alueella on myös kaksi kiinteää laavua, joissa voi yöpyä suurempikin joukko. Lisäksi alueella on pöytäryhmä, laavujen välissä oleva avoin tulisija ja wc:t (myös inva-WC).

Kuvaaja: Joonas Virlander

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, jos etsit sopivaa paikkaa sekä ammattitaitoista kumppania toteuttamaan kanssasi esim. hääjuhlan, rippijuhlan, yrityksen virkistyspäivän, kokouksen, rippileirin, leirikoulun tai jonkin muun tilaisuuden.

Sanni

myynti, tarjouspyynnöt, laskutus, yms.
040 715 2636
sanni@jpspalvelut.fi

Katri

leirikeskusemäntä, Kukonnotko
044 562 5595
keittio@jpspalvelut.fi

Teemu